Matlagningsintressen och köksrenoveringar

Har man ett stort matlagningsintresse så gör det otroligt mycket om man ser till att ha ett bra kök. Ett kök som inte bara är modernt och fungerande på alla sätt men som har mycket plats, mycket arbetsytor och som är upplagt på ett sätt som passar en själv. Det kan bli aktuellt med en köksrenovering, som man kan få hjälp med att göra via exempelvis Havsö Bygg.

Anledningen till att jag väljer just Havsö Bygg är för att det var det byggföretaget som vi tog hjälp av och de som fick komma över och hjälpa oss med renoveringen av vårt kök. Här hemma hos oss så är det jag som har det stora matlagningsintresset och jag tröttnade på att stå och laga mat i vårt lilla trånga kök. Blev då istället så att vi valde att renovera det för att kunna bygga ut så att jag kan fortsätta med min matlagning och få det att bli ett ännu växande intresse istället.

Valet av Havsö Bygg som byggföretag var ganska slumpmässigt men såhär i efterhand är jag väldigt nöjd. Vi kollade på referensbilder och tyckte bara att det kändes som att de gjorde utifrån ungefär den stilen som vi har här hemma också.

Är otroligt nöjd med köket nu efter renoveringen och kommer nog att vilja spendera all min vakna tid där. Kanske blir det för mycket matlagning nu istället för att jag inte vill lämna köket alls. Så kan jag göra lite mer avancerade maträtter också och långkok och sådant gott med. Ser fram emot det!