En hemsida till mitt företag i Göteborg

Ni som är med mig på bloggen vet att det går allt bättre för mitt företag som jag startade i våras. En kort tid efter att jag startat upp verksamheten i Göteborg skaffade jag en hemsida. Jag har förstått att det är viktigt med en hemsida för att nå kunder och eftersom det finns ett företag som heter Adsearch som vänder sig till dem som vill få hjälp med en hemsida i Göteborg så valde jag att vända mig till dem. 

Det här är ett företag som inte bara gör snygga och användarvänliga hemsidor, de ser också till att hemsidan är sökmotoroptimerad så att ens hemsida hamnat högt upp på Googles sökresultatlista. Alla som besöker min hemsida säger att den är snygg och lättöverskådlig och att den på ett bra sätt visar vad de är just mitt företag har för tjänster och service. Internet är det nya sättet att hitta nya kunder på, är det någon av som aldrig har googlat? Skulle inte tro det, och jag ser på statistiken att det är många personer som varje dag kommer in på min hemsida och av dem är det några som hör av sig till mitt företag och som blir nya kunder. Det är viktigt att den som söker efter en byggfirma i Göteborg på Google, för det är en byggfirma jag har startat, hittar just mitt företag högt upp på Googles söklista för då klickar de sig vidare till mitt företags hemsida. Om jag däremot hade legat långt ner på listan hade jag inte fått lika många kunder. Så om du inte redan har skaffat dig en hemsida till ditt företag i Göteborg så borde du göra det så snart som möjligt.