Konditori och bageri

Hej igen, alla mina fina och härliga läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det allra mesta fokuserar på att skriva om bakning och matlagning som är några av mina största om inte mina två allra största intressen här i livet. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en fantastisk vecka än så länge. Snart är det midsommar och då blir det åka av! Idag tänkte jag skriva lite om ett företag vid namn Vimmerby Bageri & Konditori AB som, alldeles riktigt, är ett konditori och bageri för oss i Vimmerby, Hultsfred och Västervik bland annat som jag vill rekommendera till alla er, mina läsare!

Jag känner liksom att även om jag predikar mycket här på bloggen om att man själv kan baka och göra allt det där goda som man vill göra hemma så är jag ju självklart alltid på jakt efter ett mysigt och kvalitativt bageri och konditori där jag bara kan tralla in när jag har lust att ära någonting gott och nybakat och slippa stå i köket varje gång jag vill göra det. Jag vet vad ni tänker, jag tycker absolut och självklart att det är hur kul som helst att stå i köket och jag älskar att baka mina egna saker och laga mat. Jag älskar verkligen mitt kök och det är ju det rummet som jag faktiskt spenderar mest tid i när det kommer till mitt hem. Hur som helst så är det ju så att man ibland måste komma ifrån sin egna lilla bubbla och kunna äventyra ut i världen lite för att finna annat roliga ställen som också gör goda saker. I det här fallet så har jag då hittat Vimmerby Bageri & Konditori AB som jag verkligen tycker är värda ett besök för er som befinner er i de ovannämnda områdena.