Ansiktsbehandling i Uppsala

Dagens ämne: ansiktsbehandling i Uppsala. Visst låter det spännande? Som ni redan vet så handlar ju vissa av mina inlägg om skönhet och hälsa. Det är mitt största intresse här i livet, att testa nya produkter och metoder för att ta hand om min hud på bästa sätt. Det verkar som att många av er tycker detsamma, med tanke på hur många ni är som läser mina inlägg nu för tiden. Väldigt roligt tycker jag att det är! Jag skriver ju lite om allt möjligt, men just dessa inlägg brinner jag för lite extra. Anledningen till varför jag skriver om detta idag är att jag har varit på Rosannas Beauty Guide och gjort en ansiktsbehandling i Uppsala. Och jag är bara så himla nöjd, och detta vill jag dela med mig av till alla mina läsare. Jag var på ansiktsbehandling där i förra veckan, och min hy har mått så otroligt bra sedan dess! På Rosannas Beauty Guide blir man välkomnad som en prinsessa, lokalen är riktigt mysig och man känner sig bekväm under hela tiden som man är där för sin behandling.

Ansiktsbehandlingen innehöll en noggrann rengöring, porrengöring, masker, massage och krämer av olika slag. Min hy strålade verkligen efteråt och det kändes så skönt att vara så fräsch! Precis så som man vill känna sig efter en behandling, gjorde jag efter ett besök på Rosannas Beauty guide. Jag vet att salongen har andra behandlingar också, och någon av dem kommer jag att testa på nästa gång. Tack för att ni har läst detta inlägg och kanske fått lite inspiration!