En byggfirma i Solna

Välkomna, alla läsare, till ännu ett torsdagsinlägg från mig, er favoritbloggare! Detta inlägg kommer att handla om en byggfirma i Solna. Hoppas att ni alla har längtat efter att läsa ett till inlägg. Som ni också vet så är det tips som kommer i dag. Jag tycker att konceptet är väldigt roligt – hoppas ni tycker det också? Kommentera gärna vad ni tycker så jag får veta lite om era tankar och åsikter. Oavsett, så handlar dessa inlägg om att göra något bra för sitt samhälle, tycker jag. Jag vill inte tipsa om stora väletablerade företag, utan det är de små som är intressanta.

Dagens inlägg kommer därmed att handla om Swempas Mur&Puts Stockholm AB, en byggfirma i Solna. Jag kom i kontakt med dem via en annons på Google, och det tyckte det var roligt när jag sa att det var där jag hade hittat dem. Jag kontaktade dem och bad om en offert för det projekt jag och familjen ville genomföra – vi ville anlägga en ny snygg mur runt tomten och huset som i sig skulle passa in med resten av trädgården och huset. De blev det självklara valet efter det att jag och sambon gått igenom offerten. De var realistiska och bra i pris, och det vittnar om att man vet att man är duktig på det man gör men att man inte heller överdriver. Hoppas att detta tips kommer till nytta för er och att ni känner att detta företag verkar vara något värt att ha i åtanke.

Du gillar kanske också...